44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מרצ`ונס עוגיות שקדים של אסתר קובו





עוגיות שקדים של אסתר ק...חברתי
 
 

 

מגיע מהמטבח הספרדי שמכיל את מיטב תבשיליהם ומאכליהם של יהודי ארצות הבלקן - בולגריה, יוון, תורכיה ויוגוסלביה. מטבח עשיר בעופות, גבינות ועוד.
 

מרצ`ונס

החומרים:

נייר אפיה

350 גרם שקדים לבנים פרוסים
מעט אגוזים שלמים חצויים

2 חלבונים של ביצים גדולות

1 כוס סוכר

מנזטים
מלחת הגשה מאורכת מכוסה מפית קישוט.
 

אופן ההכנה:

 

לערבב את הסוכר עם החלבונים ללא הקצפה ולהוסיף אליהם את השקדים.

 

שמים נייר אפיה על תבנית גדולה.

שמים כפית מהחומר על נייר האפייה במרווחים של כשלושה ס"מ

 

אופים בחלקו התחתון של התנור (לא טורבו) בטמפרטורה של 150 מעלות בין 15-20 דקות

לשים לב שלא יהיו נוזלים על ניר האפייה. כמו כן לשמור שלא יישרף.

 

אפשר לשים במנזטים או על מגש שכוסה במפית נאה עם תחרה

 

זהירות,

מתחסל בקלות יתרה.

אם אהבתם לחצו על דרגו אותי,   תודה

פורסם לראשונה בפורום אורט 2001 כאן

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת