00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

ALL MY SCRAP

מתכון לשבת (ויום חול) - בורקס דפי אורז במילוי גבינה

מתכון זה מבוסס על מתכון בסיסי של חן כלפון.

המצרכים הדרושים

12 דפי אורז
2 ביצים
6 כפות קוטג'
4 כפות גבינה בולגרית מגורדת 
מעט בולגרית מגורדת
תבלינים לפי הטעם האישי.


אופן ההכנה:

למלית מערבבים את הביצים , הקוטג והבולגרית בקערה.

מכינים קערה עם מים פושרים שעברו הרתחה, לוקחים את דף האורז היבש וטובלים אותו פנימה עד 

שהוא טיפה מתגמש אבל לא רטוב מידי.

את דף האורז מעבירים לצלחת חרסינה גדולה (למנוע הדבקה למשטח) 

לוקחים כף וממלאים אותה במלית הגבינות ומניחים את תוכנה במרכזו של דף האורז.

סוגרים את דף האורז באמצעות 4 קיפולים (קיפול מכל צד, כמו במעטפה כאשר הקיפולים הם אחד מעל השני וחופפים)

בסיום הקיפול, הופכים את ריבוע דף האורז ומניחים אותו עם הפנים כלפי מעלה כך שהקיפולים פונים כלפי מטה והם אלה שנוגעים 
בדף האפיה של תבנית האפיה.

כאשר תבנית האפיה מלאה בדפי בורקס, יש למרוח שמן זית מעל כל אחד בכמות נדיבה.

מכניסים לתנור שחומם מראש לגובה של 120 מעלות למשך 30-40 או עד לקבלת צבע חום בהיר בחלקו העליון של הדף.

בסיום האפיה, יש להמתין מעט לפני ההגשה, ניתן במקרר ולהגיש קר (זה יוצא אפילו יותר טעים) 

בתאבון.

 

בורקס דפי אורז וגבינה


 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

שווה לקרוא גם:
יוני2019 (3)
מאי2019 (8)
אפריל2019 (8)
מרץ2019 (0)
פברואר2019 (0)
ינואר2019 (0)
דצמבר2018 (0)
נובמבר2018 (0)
אוקטובר2018 (1)
ספטמבר2018 (6)
אוגוסט2018 (0)
פה גולשים

גולשים באתר - שיווק באינטנרט

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל beky1 אלא אם צויין אחרת