2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

שושני שמרים במילוי גבינה וצימוקים

07/03/2019

שושני שמרים נהדרים במילוי גבינה מתוקה וצימוקים ,

כמה טעים והריח שמתפשט בבית פשוט מושלם ,ממלצה מאוד ,

בצק נעים לעבודה רך וכייף לעבוד איתו ,אפשר למלא במה שרוצים

אפשר כמובן להכין רולדות או גביניות ,אני הכנתי שבלולים משגעים .

לבצק:
1/2 קג קמח
1 וחצי כפות שמרים יבשים
1/4 כוס סוכר...
50 גרם חמאה מומסת
1/4 כוס שמן
1 ביצה
1וחצי כוסות מים

אופן ההכנה :

להכניס את הקמח ,שמרים ,ביצה ,סוכר ,חמאה לקערת המיקסר ,

להתחיל ללוש עם וו לישה להוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת

בצק רך ואחיד ,ללוש לפחות 10 דקות .

להתפיח כשעה .

למלית:

300 גרם גבינת טוב טעם/ טוברוג
1 חלמונים
3 כפות קונפלור
3/4 כוס סוכר
כף תמצית וניל
200 גרם צימוקים

למרוח מעל 1 ביצה טרופה

מעט שקדים מולבנים לא חובה

אופן ההכנה :

לחלק את הבצק ל2 לרדד כל חלק לריבוע למרוח מהמילית גבינה לגלגל

לרולדה ,לחתוך לפרוסות בעובי 2 ס'מ להניח על תבנית אפייה מרופדת בנייר ,

להמשיך כך עם יתרת הבצק ,למרוח ביצה טרופה לפזר שקדים מולבנים ,

לאפות 180 מעלות  עד הזהבה יפה,

אפשר להבריש בסירופ כוס מים כוס סוכר מיץ מחצי לימון להרתיח ,למרוח על השושנים כשיוצא

מהתנור ,תהנו


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת