33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

רשמים מתוקים מסדנת האפיה של נעה עינת.

רשמים מתוקים מסדנת האפיה של נעה עינת. חנוכה, נר חמישי, גשם זלעפות יורד לו ושלוליות ענק בכבישים, ואנחנו בדרך לגבעתיים, למקום של נעה, יש לה סטודיו מתוק ברחוב סירקין בגבעתיים, שם היא מעבירה סדנאות מגוונות כמו: סדנת שמרים, סדנת בחושות,סדנת קינוחים,סדנת בצק רבוך,סדנת עוגיות וסדנת מלוחים.
נעה מקסימה וחייכנית בת 23 בלבד עובדת כשפית קונדיטור בויסקי בר מוזיאון בשרונה, בגיל 15 כבר עבדה בדלאל שבנווה צדק, בגיל 16 קיבלה תעודת קונדיטור לאחר שסיימה לימודים בבית הספר "בישולים" .
בגיל 12 אם אתם תוהים היא הכינה את עוגת השמרים הראשונה שלה.
בגיל 18 נסעה לבלגיה ועבדה במסעדה עם 2 כוכבי מישלן, בקלואליס שנה וחצי , בשילה שנה ומשהו..ובמסה שנה וחודשיים.
היא מעבירה סדנאות אפייה כבר 3 שנים, לאחר שהעבירה כחודשיים סדנאות בסטודיו פופ אפ בשרונה עברה לסטודיו משלה כאן בגבעתיים. אפילו מדימונה מגיעים אליה לסדנאות אפייה.הלקוחות שלה מגיעים מכל קצוות הארץ.
ומכל הרמות אפילו כאלו שאין להם מושג מה זה מטרפה היא מחייכת.
אני מביטה עליה ופשוט מעריצה, היא בגיל של הבן שלי והספיקה כל כך הרבה בעזרת חריצות נחישות ואהבה לאפייה.
כן, היא השתתפה בכמה תוכניות טלוויזיה ותחרויות אפייה.



הסדנאות מעשיות לחלוטין, המשתתפים מכינים מא- ת כולל שקילות וכולל הכל מכל.
יש לה לוח חודשי מתוכו בוחרים סדנה, עד 10 איש בסטודיו, וסדנאות חיצוניות פרטיות  עד 14 -20 משתתפים.
היא מגיעה הביתה אתם מוזמנים להזמין.
הסדנא הכי מיוחדת היא אומרת "סדנת שמרים" , אחרי עוגת השמרים המצויינת שתכינו כאן גם אתם תתהו "מי מפחד מבצק שמרים?"
אפשר סדנא זוגית? אפשר, אפשר גם שלושה משתתפים וזה עולה 1500 ש"ח
מחירי הסדנאות נעים בין 300- ל 350 ש"ח
וזוג זוכה להנחה בגובה 10%
מכירים מישהו שממש אבל ממש רוצה לאפות ? תפתיעו אותו בשובר מתנה לסדנה של נעה .


בכל הסדנאות  של נעה עינת יש כיבוד קל לנשנוש כולו מעשה ידיה של נעה. אנחנו נהננו משתיה קלה, יין לבן, לחמניות מלוחות טעימות, עוגיות שלגיות, עוגת מייפל, עוגיות טחינה, טוסטונים עם ממרחים שונים, גבינה,פלטת ירקות טריים ומאפינס שוקולד.



וגם תותים!



אנחנו הולכות להכין היום עוגת שמרים, צ'ורוס עם סוכר וקינמון ועוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות.


מתחילים עם בצק שמרים 



שיוצא מושלם!



כל אחת מקבלת משימה, אני חותכת חמאה לקוביות


קרמאז' = קרם חמאה וסוכר


עיגולי השוקולד ישמשו אותנו לעוגיות השוקולד צ'יפס ולמילוי עוגת השמרים


כן זה לעוגיות, יש כאן טוויסט עם בייגלה, זה משתלב יופי רק שתדעו..


זה קרמאז'!



תערובת הקקאו


והנה לכם בצק לעוגיות שוקולד צ'יפס

נגלגל כדורים



נשבץ בייגלה על כל עוגיה   ולתנור!


אמרו לי 80 גרם חמאה - יצא בול!


זו תערובת לעוגת השמרים


הבצק מוכן לעבודה


בנתיים תראו מי יצאו מהתנור


אח, זה טעים!




נזכרנו שצריך להדליק חנוכיה- נר חמישי , חמים ונעים כאן בסטודיו, ריח של מאפים טובים וגשם מטורף בחוץ.


נעה מכניסה לשקית זילוף את הבצק של הצ'ורוס


ואנחנו ערוכים עם מערוכים- לרדד את בצק השמרים



אפשר למרוח נוטלה, חמאת בוטנים, מילוי שוקולד, שקדים טחונים זה מאסט במילוי השוקולד


לא לשכוח למרוח את התערובת עד לקצה


נוטלה !


אם כבר אז כבר - גם שוקולד גם קצת נוטלה וגם פצפוצי שוקולד לבן..כל המוסיף הרי זה משובח!


מגלגלים לרולדה אחת יפה


חוצים עם סכין באמצע


ומגלגלים מהאמצע כמו צמה של שתיים
מכניסים לתבנית



ומכאן זה הולך לתנור


נעה נתנה לנו קופסא יפה בה אנחנו אמורות להכניס את התוצרים שניקח הביתה לשבת, וכבר סידרנו לנו עוגיות שוקולד בקופסא.



ועכשיו הגיע הזמן לטגן את הצ'ורוס בשמן החם


הזלפה וגזירה הזלפה וגזירה..וישר לשמן החם




הנה זה תיכף מזהיב



ותיכף אפשר לשלוף אותם מהשמן



ולהניח את הצ'ורוס על תבנית עם נייר סופג


להכין קערה עם קינמון וסוכר

ולגלגל את הצ'ורוס בעזרת מלקחיים



כן ככה


חבל שאי אפשר להעביר את הריח המשגע והטעם.


כל אחת קיבלה קונוס של צ'ורוס חמים וטעימים



ובנתיים העוגות שמרים שלנו יצאו מהתנור ומקבלות הברשה של סוכר ומים


רשמנו שמות על התבניות בכל זאת מדובר ביצירות..



והנה קופסת המתוקים שהכנו - מוכנה לקחת הביתה!


היה כיף ולמדתי להכין עוגת שמרים מעלפת, עכשיו אני יודעת את כל הסודות, לא יקרה יותר בצק באמצע העוגה..
תגידי , אמרו לי בבית, את תוכלי להכין אותה שוב? אבל בדיוק כזו? איזו שאלה עניתי..


רוצים גם?
תתקשרו 054-7271122
או שלחו מייל לנעה noaeinat1@gmail.com
בפייסבוק   ובאתר 



 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,481,418
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת