1111
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

צלי בשר עם פטריות וערמונים

22/09/2017

מנת בשר חגיגית שמתאימה מאוד לשולחן החג ושבת ,

מנה מעט מתקתקה עם ריח נהדר של קינמון בשר רך ונימוח ,

תענוג של מנה והאמת ממש לא קשה להכין צריך רק סבלנות

מצרכים:

1 ק'ג בשר בקר צלי כתף

2-3 עלי דפנה

פלפל אנגלי

3 בצלים יבשים

4-5 שיני שום טריות

2 סלסלות פטריות שמפניון

100 גרם ערמונים בוואקום

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

1/2 כפית כורכום

2 כפות אבקת מרק  פטריות

1 מקל קינמון

מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה :

בסיר עמוק לבשל את הבשר עם עלי הדפנה ופלפל אנגלי כשעה וחצי

שעתיים עד לריכוך ,לקרר היטב את הבשר ,אפשר לבשל יום לפני ,לשמור את

ציר הבשר ,

לחתוך את הבצלים לרצועות ,לחמם שמן בסיר רחב ושטוח ,לטגן את הבצלים עד

להזהבה קלה להוסיף את שיני השום לאדות מעט ,להוסיף כ2 -3 כוסות מציר הבשר ,

להביא לרתיחה ,לתבל מלח ,פלפל שחור ,אבקת מרק פטריות ,כורכום ,מקל קינמון ,

לפרוס את הבשר לפרוסות לפי העובי הרצוי ,להוסיף לסיר עם הרוטב ,להביא לרתיחה

לבשל כחצי שעה ,להוסיף את הפטריות והערמונים לבשל עוד חצי שעה שעה עד שהרוטב

מסמיך ,לטעום אם יש צורך לתקן תיבול .

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת