44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

ניוקי בירקות

לא רק חלבי ניוקי טעים גם כשהוא פרווה ועוד יותר עם שלל ירקות טריים שיש לנו בבית. מנה טעימה  שתתאים לכל ארוחה.הפעם ניוקי קנוי למי יש כח בימים חמים אלה לעמוד ולהכין ניוקי?

 

 

 

מה צריך:

חבילת ניוקי מבושלת לפי הוראות היצרן

בצל אחד קצוץ

מעט שמן

ירקות שבני הבית אוהבים, גזר ,אפונה, קישואים, שעועית ירוקה קפואה,

מעט א' מרק  //לא חובה // קוביית קנור עם עשבי תיבול

פיטרוזיליה

כורכום מלח פלפל שחור קורט כמון

אופן ההכנה :

מטגנים את הבצל במעט שמן מוסיפים ירקות חתוכים תבלינים אם יש קפואים שמים אותם 10 דקות לפני סיום הבישול.

מוסיפים מים ומבשלים על אש נמוכה 30 דקות כשרוב הנוזלים התאדו.ונשארים בערך 2 כוסות

מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן מסננים מוסיפים לירקות ומבשלים ביחד 5 דקות לספיגת טעמים תוך כדי עירבוב.מוכןןן תגישו חם.

תהנו

שיהיה בהצלחה

שלכם מכל ה טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת