66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

רולדת קצפת,תותים ומקופלת

רולדת קצפת,תותים ומקופלת

בס"ד

 

חברת עלית הוציאה מוצר חדש "מקופלת פרווה" שמשדרג אוטומטית את קינוחי הפרווה לרמות אחרות לגמרי.

 בחרתי להכין איתו רולדת קצפת,תותים ומקופלת פרווה לחלוטין,עוגה שאפשר להנות ממנה לאחר סעודת השבת.

ממליצה בחום

 

 

המצרכים לרולדה:

 

5 ביצים שלמות בטמפרטורת החדר

1 שקית סוכר וניל

3/4 כוס סוכר

2 כפות שמן

1/4 כוס קמח

 

המצרכים למלית:

2 קופ' קצפת צמחית

4 כפות אינסטנט פודינג וניל

תותים (אפשר קפואים,נקיים לפי ההלכה)

מקופלת פרווה

 

אופן ההכנה:

- לחמם תנור ל- 180 מעלות.

- בקערת המיקסר להקציף את הביצים עם סוכר הוניל עד שמתחיל להיות מעט קצף.

- להוסיף בשלוש פעמים את הסוכר ולהמשיך להקציף 5-7 דקות עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.

- בתנועות עטיפה להוסיף את השמן והקמח ולערבב  ידנית עד שהקמח נטמע בתערובת הביצים.

- לשטח נייר אפיה על תבנית של התנור ולשמן מעט בספריי שמן או במעט שמן.

- לשפוך את התערובת לתבנית וליישר.

- להכניס לאפיה של 10-12 דקות עד שהבצק מזהיב וקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.

- להפוך את הרולדה על מגבת נקיה ולגלגל.לקרר.

- להקציף את הקצפת והאינסטנט ביחד לקצפת יציבה.

- לפתוח את הרולדה, למרוח מהקצפת ולפזר תותים. לגלגל לרולדה.

- לקשט את הרולדה בקצפת,תותים ומקופלת.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת