66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

ספינג' והנס שלי

11/12/2015
ספינג' והנס שלי

כל שנה זו האימרה שלי לא מכינה לא מטגנת ! אבל השנה הזמנתי את כל הילדים והנכדים לשמוח איתם..מה לא נכין להם? הרי זה החג שלהם.. אז ביום ראשון הכנתי דבלות (פזואלוס בקרוב מתכון ) ביום שני ספינג'.הכנתי בשמחה את הבצק ויצאתי לערוך קניות קטנות בדרכי חזרה נכנסתי לקיוסק לשלם חוב קטן שהיה לי שם על הרצפה היו קרטונים תאמינו לי ראיתי אותם ואמרתי לעצמי תזהרי שלא תיפלי ואז ניסיתי לדלג מעליהם ...והנה זה באאאא הבאתי את הג'לבה של החיים כל צד ימין שלי מהכתף עד הקרסול כואב..את רגל שמאל פשוט הפכתי..כמובן שעזרו לי לקום ואני המשכתי בגבורה הביתה להכין את הספינג'.ואכן עמדתי בגבורה שעה וטיגנתי את הספינג'.עד הערב היו קצת כאבים לא נורא..נסבלים..ובערב כשהיגיעו כולם וואיייי בלתי נסבל..טוב ישר למדא משם קבעו חשש לשבר והרי אני עכשו במנוחה עם הרגל ויכולה להכין לכם רשומות.cheeky..הנס שלי שלא ריסקתי את כל עצמות צד ימין שלי.זו היתה וואחד נפילה..וקיבלתי מתנה רגל חבושה במקום גבס..וחופשת מחלה cheeky והעיקר שתמיד נהיה בשמחה

התקרבה אלי אישה אחת ראתה אותי על כיסא גלגלים ואיחלה לי "יהי רצון שתזכי לרוץ ולקבל את פני משיחנו"עניתי "אמן" רק שיבוא כבר ויגאל את עם ישראל..

נס של כולנו שהנרות הללו לא יהפכו אותנו לסופגניות באמת נס כד  השמן אצלי החנוכה 3 בקבוקי שמןcheeky

והשמן לא נגמר surprise

 

מה צריך:

1 ק"ג קמח

50 גרם שמרים טריים / כף גדושה יבשים

3 כפות סוכר

1 כפית מלח

1 כף  וודקה /אלכוהול נקי

350 מליליטר מים

שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר עם וו הגיטרה לערבב קמח מלח סוכר להוסיף את הוודקה להוסיף את השמרים והמים וללוש בצק שהוא יותר דיסתי ודביק . להשאיר את וו הגיטרה בבצק לכסות ולהתפיח  חצי שעה .להפעיל שוב את המיקסר על מהירות מוגברת לכ30 שניות ,להשאיר שוב את וו הגיטרה בבצק להקצפה נוספת. לכסות את הבצק ולהמתין עוד חצי שעה. להפעיל שוב את המיקסר במהירות לכ30 שניות.זהו מוציאים את הגיטרה מכסים את הבצק ומתפיחם עד הכפלת נפחו.

תכינו  קערה עם מים , וסיר עמוק עם ליטר שמן (אל תדאגו האלכוהול לא נותן לשמן להספג בבצק רוב השמן נשאר בסיר) עם ידיים רטובות אתם בוצעים חתיכה מהבצק עושים חור באמצע ומניחים בשמן {לא לזרוק שהשמן לא יתיז לכם על הידיים}.מטגנים עד הזהבה יפה.

מניחים על נייר סופג .

אפשרות לטבול את הספינג'ים בסירופ / בסוכר / לפזר א' סוכר / לבחירתכם

זהו נהנים וזוללים אל תעשו חישוב לקלוריות אחת פעם בשנה לא כל כך מזיק אבל רק ספינג' אחדwink

בברכת חג אורים מלא באור לכל יהודי העולם באשר הם שם

שלכם מכל ה  טובה

גם פסח לפני שנתיים תיעדתי רגל שבורה גם עכשו

תמיד אני אומרת וגם עכשו חברים העיקר בחיים הבריאות

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת