77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

חצ'פורי מקמח מלא במחבת

חצ'פורי מקמח מלא במחבת

ראיתי בפייסבוק את הסרטון התלהבתי ,ניסיתי עם קמח מלא ובמילוי תפוחי אדמה.

ההסבר היה כל כך ברור. היה כיף להכין אותם ועוד יותר כיף לאכול אותם.

 

לבצק

1 יוגורט

כוס קמח מלא

מלח

קמצוץ סוכר

1/2 כפית  סודה לשתייה לאפיה

למילוי

3 תפוחי אדמה מבושלים

2 כפות גבינה לבנה

3 כפות פרמיזן מגורר

ביצה אחת

מעט תבלינים זעתר  סומק פלפל שחור אורגנו מיורם

אופן ההכנה

לערבב את חומרי המילוי לחלק ל4 עיגולים 100 ג"ר כל עיגול

לחלק את הבצק  ל3 חלקים  100 ג"ר כל עיגול

לפתוח את הבצק לעיגול להניח את המילוי לסגור כמו בורקס

הסרט מדגים זאת יפה

להוריד בצק מיותר ועם מערוך לשטח את החצ'פורי (מהבצק המיותר יצא לי עוד חצפורי אחד)

לחמם מחבת טפלון להניח את החצ'פורי כ1/2דקה להפוך לעוד 1/2דקות להפוך כמה פעמים עד שמשחים

מי שרוצה יכול בסוף להבריש במעט חמאה מומסת.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת