1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

תוספות תפוח אדמה צלויים

11/09/2015

מבחר מנות נהדרות של תפוח אדמה לתוספת עיקרית לכל ארוחה

שכולם אוהבים

תפוח אדמה קטנים בתנור

פרוסות תפוח אדמה ובטטה בתנור

פרוסות תפוח אדמה בתנור

מניפות תפוח אדמה

תפוח אדמה קטנים ברוטב צ'ילי

1/4 כוס רוטב צ'ילי ,

2 שיני שום כתוש,2 כפות דבש ,

 2 כפות רוטב סויה

5 כפות שמן זית

אופן ההכנה :

 לערבב את כל המצרכים ,לצפות את התפוח אדמה לסדר בתבנית להכניס לתנור חם 180 מעלות ,

אם משתמשים בתפוחי אדמה הקטנים לאפייה בשקית הם נאפים מהר ,

אם משתמשים בתפוחי אדמה ברשת אפשר לבשל אותם מעט במים רותחים ואז לסנן ולאפות אין צורך לכסות בנייר כסף,

לאפות עד שתפוחי האדמה מזהיבים כ3/4 שעה עד שעה .

פרוסות תפוח אדמה קריספיים בתנור

6 תפוחי אדמה בנוניים מבושלים חצי בישול במים מקוררים

6 כפות שמן זית

1 כפית מלח גס

1 כפית פלפל שחור גרוס

1 ענף רוזמרין

אופן ההכנה :

לפרוס את התפוחי אדמה לפרוסות דקות אחרי שבושלו לסדר בתבנית ,

לצקת את השמן לפזר מלח פלפל שחור גרוס וענף רוזמרין לפזר בצורה אחידה

להכניס את התבנית לתנור חם 190 מעלות לאפות עד שתפוחי האדמה מזהיבים וקריספיים .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת