00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

נתחוני פרגית בסגנון המזרח

נחתוך את הפרגית לקוביות גדולות.(1 ק"ג לערך)

במקביל נחמם 4 כפות שמן קנולה ונקפיץ את הפרגית בסיום נעביר למסננת (נעשה פעולה זו פעמים בכל פעם חצי מהכמות)

נוסיף למחבת כף שום קצוצה כף גי'נגר קצוץ ונזהיב קלות נוסיף למחבת

חצי כוס צ'לי מתוק 3 כפות דבש 3 כפות רוטב סויה ונרתיח כדקה בשלב זה נוסיף את הפרגית הצרובה .

נבשל מס' דקות למיזוג טעמים.

לקראת סיום נפזר חופן עליי כוסברה וכחצי כוס בוטנים מלוחים קצוצים.

בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת