00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

טארט קרם וניל עם פירות - ללא אפייה

02/04/2015


טעים, מזין, בריא, ומתאים גם לפסח.

 

תבנית טארט גודל 24 ס"מ

שכבה ראשונה:

1 כוס וחצי שקדים בקליפתם

8 תמרים מסוג מג'הול

שכבת הקרם:

2 כוסות קשיו מושרים במים למשך שעתיים (לאחר סינון המים)

שני שליש כוס מיץ תפוזים (מיץ משני תפוזים גדולים)

2 תכולת פסיפלורה

2 כפות שמן קוקוס

שלושת רבעי כוס סירופ מייפל טבעי

שני שליש כוס מים

2 כפיות מחית וניל או חצי מקל וניל (החלק הפנימי)

שכבת פירות:

אננס, בננה, קיווי, תות (או מה  שאוהבים)

אופן ההכנה:

טוחנים במעבד מזון את השקדים ולאחר דקה מוסיפים את התמרים. ממשיכים בטחינה למשך 2 דקות נוספות. מעבירים לקערה ולשים עד למרקם אחיד.

משמנים את התבנית במעט שמן קוקוס ומשטחים את השכבה הראשונה, שמים במקפיא.

טוחנים בבלנדר חזק כמו ויטה מיקס קשיו, מים, מיץ תפוזים, סירופ מייפל, שמן קוקוס ומחית וניל עד למרקם חלק ומוזגים מעל השכבה הראשונה.
מסדרים את הפירות מעל הקרם ושמים בהקפאה.

רצוי להוציא מההקפאה כחצי שעה בערך לפני ההגשה.
 

בתאבון!

אתם מוזמנים להיצטרף אלי לקבוצה בפייסבוק לקבלת טיפים ומענה על שאלות "טבעונות ובריאות בהנחיית הנטורופתית נטלי שוינקלשטיין".

להרשמה לניוזלטר לקבלת מידע בריאותי חיוני למשפחתכם הירשמו בקישור הבא.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת