00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

בראוניז עם הפתעה

מתכון לעוגת בראוניז עם שכבת שוקולד מפתיעה באמצע. בראוניז שחיתות.

המצרכים לעוגה:

210 גר' שוקולד מריר

200 גר' חמאה

3/4 כוס סוכר

1 כפית תמצית וניל 

1/4 כפית מלח

5 ביצים

1/3 1 כוס קמח

1/4 כוס אבקת קקאו

1-2 כפות חלב

 

3 חפיסות שוקולד לבן עם עוגיות

 

אופן ההכנה:

להמיס יחד בקערה שוקולד וחמאה, במיקרו (בפולסים של 30 שניות) או לחלופין מעל באן מרי. לתערובת אחידה וחלקה.

להוסיף סוכר, מלח, תמצית וניל וביצים ולטרוף לאחידות בעזרת מטרפה.

לנפות יחד קמח וקקאו ולערבב לתערובת השוקולד.

להוסיף חלב ולערבב. ניתן להוסיף עוד חלב אם צריך.

לשפוך 1/2 מכמות הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה.

להניח מעל את השוקולד הלבן לכיסוי השכבה ולשפוך מעל את יתרת הבלילה הנותרת.

לאפות בחום של 180 מעלות, כ-20-30 דק', תלוי בנור, עד שהעוגה יציבה בצדדים.

 

* ולמי שרוצה עוד יותר מוזר - שחלק אחד יהיה יותר בהיר וחלק יותר כהה - מוזמן לחלק את בלילת הבראוניז לשתיים ולהוסיף את הקקאו רק לאחד מהם ולשני לא לשים קקאו. ואז שופכים אחד בתחתית (הבהיר יותר או הכהה יותר) והאחר בעליון.

 

בתאבון....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת