00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

עוד פיצה מעולה

 

 

 

 

שנים הוא זוכר לי את הרגע שהכנסתי אותו למטבח והכנו יחד פיצה לערב איטלקי שהמורה ארגנה לתלמידי הכיתה וההורים. הכיף של היחד ועימו התוצאה הטעימה להפליא היא שהפכה אותו לאוהב פיצות מילדות. הבן שלי כבר בן 26 וגם כשהוא כבר אנין טעם ואוהב לאכול, הפיצה היא תמיד פינוק של אהבה. להכין אוכל באהבה זה הרבה יותר קל, טעים ושמח מאשר להכין אוכל כי צריך. אתמול לפנות ערב בהחלטה של רגע התחשק לי לפנק את הבן שעובד סביב השעון ושב בשעות לא שעות, רעב אך מאושר. (כן יש כאלו שמאושרים במקום העבודה...) בעודי מכינה את הבצק להתפחה וממשיכה להכין את הרוטב והתוספות, חשבתי לעצמי: כמה נהדר יהיה שהפיצה לא תצטרך לחכות לו ומוטב שיגיע כאשר היא תהיה מוכנה לאפייה.

 

לבצק

2.5 כוסות קמח

כפית מלח

כפית סוכר

כף שמרים יבשים

כוס מים פושרים שליש כוס שמן זית

תבלין מעורב לפיצה 

לשתי בצק, כיסיתי להתפחה.

 

לרוטב

200 גרם רסק עגבניות 

מעט מים לדילול

אורגנו

כפית אבקת מרק.

 

תוספות

רצועות בצל

טבעות זיתים

נקניק פפרוני

גבינה צהובה מגוררת

אפשר גם מעט בולגרית. 

 

ברגע שסיימתי לפורר את הגבינה והתחלתי לאסוף את הכלים לכיור. נפתחה הדלת והבן שלי נכנס. מה שנותר הוא לחמם את התנור ולראות את החיוך והאהבה ששררה בבית בערב יום חול אחד... 

את סעודת הפיצה עשינו מול הפרק היומי של השופטת ג'ודי. האישה המיוחדת שחוכמת החיים והמקצועיות שלה הם מושא לערצה. שנה טובה.

 

 

 

 
 

 

בסדרת 10 מפגשים. מפגש עשירי במתנה 0506489787

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת