00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

בשר בקר עם עגבניות ותפוחי אדמה

המצרכים :

1 ק"ג בשר מס' 5 חתוך לקוביות

2 בצל גדול חתוך קטן

5 שיני שום פרוסים דק דק

4 עגבניות רכות קלופות חתוכות לקוביות

1 כף שטוחה  - פפריקה  בשמן

אבקת מרק עוף ללא מונסודיום גלוטומט - 1 כף 

4 תפוחי אדמה פרוסים לקוביות

שמן לטיגון  4 כפות

1/4 כפית כמון

פלפל שחור  1/4 כפית

1 כוס מים רותחים  (גודל חד פעמי)

 

אופן ההכנה:

1. את הבשר מבשלים כשעתיים וחצי עד שלוש שעות במיים רותחים עם בצל אחד ו1 כף כורכום עד אשר אפשר לנעוץ בו סכין .

    לקרר כמספר שעות או לילה במקרר , ואז לפרוס לפרוס לקוביות גדולות.

2. מטגנים במחבת את הבצל עד השחמה מוסיפים את הקוביות בשר (שבישלנו קודם) ומבשלים  כ - 7 דקות , ואז מוספים את השום ומערבבים.

3. מוסיפים את העגבניות החתוכות והקלופות  מערבבים ומבשלים כ- 5 דקות נוספות, מוספים את התפוחי האדמה ומערבבים.

4. על גבי כל התערובת מתבלים בפפריקה , אבקת מרק עוף , פלפל שחור וכמון ומערבבים.

5. להכניס לתנור חם 200 מעלות עם מכסה 

    כ- 35 דקות עד 40 דקות 

מוכן בתאבון ....

 

ערך קלורי באתר FOODSDICTIONARY  בקישור :        http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/6071

 

הכנה שלב ראשון:

לאחר התיבול וישר כניסה לתנור

מוכן יצא ממש טעים :)

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת