00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

פסטה עם מיני קציצות ברוטב עגבניות ובטטה

10/09/2014

את האמת הבאתי שם מפוצץ למנה כל כך פשוטה וטעימה שמתחסלת בצ`יק, הילדים מתים עליה כשהם חוזרים מבת הספר והגן

מצרכים למיני קציצות:

300 גרם בשר טחון

בצל קצוץ דק דק 

פטרוזיליה קצוצה

קורט כמון

כפית אריסה מתוקה

ביצה 

מעט פירורי לחם 

מלח ופלפל

מצרכים לרוטב:

2 בטטות חתוכות לקוביות 

2 בצלים חתוכים לקוביות

2 כפיות שום כתוש

חצי קופסת שימורים של זיתים מגולענות

כף פפריקה

כפית סוכר

קופסת רסק עגבניות קטנה

שמן זית

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

קורצים קציצות קטנות מתערובת הבשר ומכניסים למקרר לחצי שעה, בנתיים בסיר מחממים שמן ומקפיצים את הבטטות והבצל, לאחר שהבצל נהיה שקוף מוסיפים את השום וממשיכים בהקפצה עד ריכוך קל של הבטטות.

מוסיפים את שאר מצרכי הרוטב ומוסיפים בערך כוס וקצת מים רותחים ומערבבים, מביאים לרתיחה מנמיכים להבה ומוסיפים את הקציצות לבישול של 20 דקות שמידי פעם משקשקים את הסיר.

בסוף מכינים את הספגטי 2 כללי ברזל, הרוטב מחכה לפסטה ולא להפך, תזכרו!! והכלל השני כשמבשלים פסטה במים תמליחו את המים בכף מלח (ישנה לכם את הטעם של הפסטה פלאים) ותכניסו את הפסטה רק לאחר שהמים רותחים.

שמים בצלחת פסטה, יוצקים רוטב, מניחים 3-4 מיני קציצות ומעט עלי בזיליקום טריים.

תהנו!!! 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת