44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קציצות דגים ברוטב חריף

קציצות דגים ברוטב חריף

בס"ד

 

קציצות נפלאות המוגשות ברוטב חריף טעים מתאימות לדגים של שבת ולכל ימות השנה במיוחד לתשעת הימים שבהם לא אוכלים בשר
 
 
 
המצרכים ל- 4 מנות:
 
לקציצות:
 
500 גרם דג נסיכת הנילוס טחון
1 בצל גדול מגורד
1 כפית שטוחה מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/2-1 כוס פירורי לחם
 
לרוטב:
 
1 גמבה גדולה חתוכה לרצועות
2 פלפל אדום חריף
צרור כוסברה
6 שיני שום פרוסות
1 כף לימון כבוש (של חברת פרג)
1 כפית מלח
1 כף פפריקה מתוקה בשמן
1 כפית כורכום
1/2 כוס שמן קנולה
3 כוסות מים
 
אופן ההכנה:
 
- להניח בקערה את כל המצרכים של הקציצות,לערבב ולהניח בצד לספיגת טעמים.
- בסיר רחב להניח את הגמבה,פלפל אדום חריף, מחצית מעלי הכוסברה(להשאיר שלמים),שום והלימון הכבוש.
- בקערית לערבב את התבלינים עם השמן ולשים בסיר.
- להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
- להכין כדורים בגודל פינג פונג ולהכניס לסיר.
- לקצוץ את יתרת הכוסברה ולפזר על הקציצות.
- לבשל על אש נמוכה כשעה עד לספיגת רוב הנוזלים.
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת