55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

טורטיה במלית חזה עוף

טורטיה במלית חזה עוף

בס"ד

מנה ראשונה מרשימה וטעימה,עלי טורטיה במלית של חזה עוף ותבלינים מטוגנים בציפוי פירורי לחם,יאמיייי

לערכים תזונתיים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/5646

 
 
המצרכים ל- 8 יח'
 
8 עלי טורטיה
4 יח' חזה עוף חתוך לקוביות
1 בצל גדול קצוץ
1/4 כפית מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
קורט פלפל שחור
2 כפות שמן
 
לדבק - 1 כף קמח+ כפית מים
המצרכים לציפוי:
 
2 ביצים טרופות עם כף מים
1 כוס פירורי לחם
 
1/4 כוס שמן לטיגון
 
אופן ההכנה:
 
- במחבת לחמם את 2 כפות השמן.
- להכניס את הבצל ולטגן עד להזהבה.
- להוסיף את חזה העוף ולטגן עד שמשנה את צבעו ללבן.
- לתבל,לערבב ולקרר.
- לפרוס עלה טורטיה על משטח עבודה.
- להניח במרכז העלה 2 כפות מלאות מהמילוי.
- לקפל את שני הצדדים של העלה לכיוון המרכז ולגלגל לצורת סיגר.
- להכין את הדבק ולהדביק באמצעותו את הסוף של הסיגר כדי שלא ייפתח.
- לחמם את השמן לטיגון.
- לטבול את הטורטיה הממולאת בביצה ובפירורי לחם ולטגן עד להשחמה משני הצדדים.
- להגיש בליווי סלט ירקות.
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת