00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

פשטידת פסטה, גבינות ופטריות במחבת

פשטידת פסטה עם גבינות שמכינים במחבת על האש, ככה שהיא יוצאת טעימה ושחומה....

המצרכים:

1/2 חב' פסטה (250 גר'), מבושלת לפי הוראות היצרן לרמת אל-דנטה

180 גר' גבינה צהובה (מוצרלה,פרמזן, וכיו"ב)

100 גר' גבינת בולגרית

4 ביצים

פלפל שחור, לפי הטעם

1/2 סלסלת פטריות שמפיניון טריות, פרוסות דק

1/2 קוביית עשבי תיבול של "דורות"

1/4 כוס שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

1. מבשלים הפסטה לפי הוראות היצרן

2. מחממים מחבת עם קצת שמן. מוסיפים פטריות ומטגנים. מוסיפים את קוביית עשבי התיבול ומערבבים היטב להמסתה בתוך הפטריות.

3. מגררים את הגבינות. מערבבים את הפסטה עם הגבינות, הביצים, הפטריות ופלפל שחור.

4. מחממים מחבת ענקית ועמוקה עם כ-2 כפות שמן. מוסיפים תערובת הפסטה ומיישרים.

5. מטגנים כ-1/2 שעה בחום נמוך עד להזהבה. מוציאים לצלחת נקייה.

    מוסיפים עוד שמן למחבת ומחזירים את הפשטידה כשהיא עם הצד השני, מטגנים גם אותו להשחמה.

 

בתאבון....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת