66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד

בס"ד

 

הקיץ הגיע ואיתו החופש הגדול.נכון לא ציפינו לחופש שכזה,מבצע צוק איתן התחיל ואיתו התקפת הרקטות על ישראל וגם גוש דן נכנסה למרחב המוגן "מזדהה" עם הדרום הסובל במשך הרבה מאוד זמן, אבל מה לעשות זוהי המציאות ובעזרת השם יתברך הוא יציל אותנו מידי אוייבנו וניראה אותם ניגפים לפנינו,אמן כן יהי רצון.

אז בטח שהילדים לא צריכים לסבול  מהמצב הזה וכיוון שהבטחתי לקטנה שלי שבחופש נעשה קורס בישול ואפיה בבית,אז אני חייבת לעמוד במילה שלי,לא כן?אז,ציפינו בדריכות להגעת הסינר החדש שהזמנתי לה מהאי.ביי,והנה הוא הגיע ונכנסנו למטבח במלוא המרץ והוצאנו מתחת לידינו עוגה טעימה וקלה להכנה.

מקווה שתהנו ממנה כמו שאנחנו נהננו ואל תשכחו עם ישראל חי לעולמי עד

 

המצרכים לתחתית:

2 חב' פתי בר (400 גרם)

100 גרם שוקולד מריר

100 גרם מחמאה

3 כפות קקאו

3 כפות יין מתוק

1 כוס סוכר

1 כוס מים

 

המצרכים לציפוי:

1 קצפת צמחית (לחלבי-שמנת מתוקה)

100 גרם שוקולד מריר

 

סוכריות צבעוניות לקישוט

 

אופן ההכנה:

- בקלחת לשים שוקולד מריר,מחמאה,קקאו,יין,סוכר ומים ולהביא לרתיחה,לבשל עד להמסה.

- לרסק את הביסקוויטים ולשפוך את תערובת השוקולד עליהם,לערבב עד לכיסוי הביסקוויטים.

- לשטח את התערובת בתבנית עגולה 26/28.

- בסיר קטן לחמם את הקצפת הצמחית.לשפוך על השוקולד,להניח לחמש דקות ולערבב עד להמסה.

- לצקת לתבנית,לקשט ולהכניס למקרר.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת