00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מאדאם לולו מאסטר פיס

עוגת ביסקוויטים עם קצפת פירות וגלי -טעימה ונוסטלגית.

 

 

עוגת ביסקוויטים נוסטלגית עם קצפת פירות וגלי- טעימה ונוסטלגית-אפילו הילדים יכולים להכין.

 

החומרים- לתבנית בינונית חד פעמית 20X25 ס"מ.

2 חבילות פתי בר- (סה" 220 גרם לערך).

להרטבה -1 כוס חלב+2 כפיות ליקר ברנדי או מה שאוהבים.

1 קופסאת שימורי משמש או אננס או קוקטייל. (470 גרם אחרי סינון).

1 קופסא קטנה דובדובנים מסוכרים. (לא חייבים אבל מוסיף צבע).

2 קופסאות  אברקת גלי משמש או אננס.

 

לקרם;

1 שמנת מתוקה להקצפה.

1 אינסטנט פודנג וניל.

1 כוס חלב.

------------------------------------

מקציפים את כל חומרי הקרם ביחד לקצפת יציבה.

אופן הרכבת העוגה-

לטבול כל בסקוויט  ל-4 שניות בחלב שעורבב עם הליקר . ולסדר שורה אחת בתוך התבנית. למרוח על הבסקוויטים 3/4 מכמות הקרם וליישר.

לכסות שוב בבסקוויטים שהורטבו בחלב. לכסות ברבע הקצפת שנשארה. וליישר.

לסדר למעלה את הפירות והדובדובנים המסוכרים. להכניס למקפיא בערך לרבע שעה.

להוציא את העוגה מן המקפיא ולהכין את הגלי לפי הוראות היצרן שעל הקופסא. ולשפוך על הפירות עד לכיסויים. להכניס למקפיא ל-3/4 שעה קירור.

עד אשר הגלי יציב וקר -וזהוא העוגה מוכנה להגשה.

 

מרטיבים את הביסקוויטים עם החלב והברנדי ומסדרים בתבנית.  מורחים 3/4 מכמות הקרם המוקצפת מיישרים.

מסדרים שכבה שנייה של ביסקוויטים מורטבים עם חלב וברנדי. ומכסים בשאר הקצפת ומיישרים.

הילדים מסדרים את הפירות והדובדובנים המסוכרים.  מניחים במקפיא כ-רבע שעת קירור.

מכינים גלי לפי הוראות היצרך ומכסים את הפירות. מניחים במקפיא לקירור של 3/4 עד שעה עד אשר הגלי  יציב והעוגה קרה.

העוגה מוכנה להגשה  טעימה וקלת הכנה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל lihishmu אלא אם צויין אחרת