00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

מאפה שמרים וריקוטה די מהיר

בהשראת מתכון של אורן גירון אבל עם שינויים גדולים שלי, בייחוד השימוש בבצק המוכן.

המצרכים:

1 חבילת בצק שמרים עלים של "מעדנות"

למלית:

1 קופסת ריקוטה 5%

40 גר' קורנפלור

60 גר' חמאה, רכה

1 חבילה (100 גר') אבקת סוכר

כפית גרידת לימון

3-4 כפות גדושות של צימוקים כהים קטנים, שטופים

לציפוי:

ביצה טרופה עם מים

אופן ההכנה:

1. מפשירים הבצק על פי ההוראות.

2. מערבבים בקערה את כל חומרי המלית.

3. מרדדים מעט את הבצק. מורחים על חצי ממנו את המלית בשכבה דקה אחידה. סוגרים את החצי השני מעל.

     חותכים מלבנים בגודל 6X12 ס"מ. חורצים פס עם סכין במרכז המלבן לאורכו, אוחזים בקצה אחד של המלבן ומסובבים הקצוות בחלק השני פנימה לדוגמת פפיון.

4. מניחים על תבנית אפייה מרופדת ומתפיחים כ-1/2 שעה.

5. טורפים ביצה עם מים ומצפים קלות את המאפים.

6. אופים כ-13 דק' או עד להזהבה בחום של 190 מעלות.

7. מצננים ומגישים.

 

ועוד תמונה:

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת