00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מגוון לצרכן

ברוכים הבאים

לקט בורגונדי (ברוקולי, כרובית וגזר) מוקרם

 

קיבלתי להתנסות את לקט בורגונדי של שופרסל. למזלי, הילדים שלי אוהבים כרובית וברוקולי, אך אני קצת נרתעת מההכנות שנדרשות לפני שעובדים עם הירקות האלה, כשקונים טרי, צריכים לנקות היטב שמא יהיו מחרקים. לכן, הגרסאות הקפואות הן פתרון נהדר עבורי.

הפעם רציתי לנסות משהו שונה.

 

לקט בורגוני מוקרם בתנור:

 

1. בשלב הראשון מחממים את התנור ל-175 מעלות.

2. מכינים בקערה:חצי כוס פירורי לחם, 2 כפות גבינת פרמז'ן או צהובה מגורדת, 2 כפות חמאה מומסת (אם יש ואוהבים אפשר להוסיף עשבי תיבול מיובשים או תערובת)


3. את חתיכות הירקות הגדולות חותכים לקטנות יותר.


4. במחבת מטגנים בצל (1 קצוץ), עד שמתרכך, ואז להוסיף 2 כפות קמח, אבקת שום ופלפל. אם יש, אפשר גם כאן להוסיף עשבי תיבול מיובשים, לפי טעמכם.


5. מוסיפים 1.25 כוס חלב ומביאים לרתיחה. לאחר מכן מוסיפים את הגבינות – 100 גר גבינת שמנה + שליש כוס פרמז`ן או גבינה צהובה מגורדת. מבשלים עד שהגבינה נמסה.
 

 

6. להוסיף את הירקות ולערבב בעדינות.

7. מעבירים הכל לתבנית שמתאימה לתנור ושופכים מעל את התערובת עם הפירורי לחם.
 

8. לתנור, כ-40 דקות, עד שפירורי הלחם משחימים.

בתיאבון!

 

 

 

 

 אהבתם את הפוסט ועוד לא חברים בבלוג? אשמח ללייק בדף הפייסבוק: https://www.facebook.com/Florentinasblog

בכדי לא לפספס באמת אף פוסט, תוכלו להרשם מהבלוג עם מייל שלכם לעדכונים

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Florentina אלא אם צויין אחרת