00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

שוב מטעמי ג`לי....והפעם ג'לי רימון !

שוב מטעמי ג`לי....והפעם ג'לי רימון !

יצא מדהים בפעם הראשונה שמאז הכנתי את זה כבר כמה וכמה פעמים. 

אבל אתמול הבנות ביקשו אדום. 

אז איך עושים ? 

1 רימון מפורק+1 תפוז קרה קרה (תפוז דם) סחוט או 3 רימונים מפורקים

1 כפית דבש

1/2 לימון סחוט

3 כפות ג`לטין טוב 

את הרימון מגרענים, מכניסים את הגרעינים לבלנדר למהירות נמוכה למשך 20 שניות. מסננים במסננת לפחות פעמיים ושומרים את המיץ. 

אם משתמשים בתפוז אז מאחדים את המיץ שלו עם הרימון.

מביאים את המיץ לרתיחה בפינג`ן. מכבים את האש, מחכים 2 דקות ומוסיפים את הלימון והדבש. טועמים (לשים לב אם לא חמוץ מדי) ומוסיפים תוך טריפה חזקה בזהירות ובאיטיות את הג`לטין. חשוב לא להוסיף מהר כדי לא ליצור גושים. 

מחכים שהכל יתקרר, שופכים לתוך תבנית סיליקון ומקררים לפחות שעתיים במקרר.

 

בתאבון :)

כיף !

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת