33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

לבבות קוקוס ושוקולד

לבבות קוקוס ושוקולד

אז לרגל יום המשפחה, הכנתי היום קצת לבבות. 

גם שוקולד, הדרים ופיסטוק וגם קוקוס וקקאו. 

טעים, בריא וגם יפה. 

ללבבות קוקוס : 

4 כוסות קוקוס גרוס

2 חופנים של מסת קקאו(40 גרם בערך)

1 כף דבש 

במעבד מזון טוחנים את הקוקוס עד שנהיה נוזלי (10-15 דקות). מוסיפים את כף הדבש וחופן אחד של מסת קקאו וממשיכים לטחון. אחרי עוד 2 דקות מוסיפים את מסת הקקאו השניה וטוחנים ב-3-4 פולסים (כדי שישארו קצת גושי קקאו). ממלאים בעזרת כפית תבנית פרלינים ולמקרר לפחות לשעה. 

- - - -

ללבבות שוקולד, הדרים ופיסטוק : 

120 גר` מסת קקאו

100 גר` חמאת קקאו

4 כפות סירופ מייפל

1 כפית גרידת תפוז

1/4 כוס פיסטוק כתוש

בקערת זכוכית ממיסים את מסת הקקאו והחמאה (אני המסתי במיקרו למשך 2 דקות עם עצירה כל 40 שניות לערבוב). בתבנית פרלינים בינתיים לפורר קצת מהפיסטוקים לכל פרלין. כשהכל נמס, מוסיפים את המייפל ואת גרידת התפוז ומערבבים היטב. 

בעזרת כף לשפוך לתוך התבנית, כשמקפידים להמשיך לערבב את השוקולד בקערה כדי שהכל יתמזג כמו שצריך. להכניס למקרר ולקרר לפחות לשעה. 

יום משפחה שמח וסופשבוע מקסים לכולנו. 

מרשה לעצמי לאחל בריאות לבן של חברה קרובה שכרגע במצב קשה בבית חולים 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת