2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

גלילות חצילים במילוי בשר ...

חצילים אני מאוד אוהבת ואת הגלילות האלה אני מכינה לעיתים קרובות ,אני מכינה שלל מאכלים מחצילים ,אבל הגלילות

האלה הם מעדן והאמת שלא הרבה עבודה ,ממליצה מאוד לאוהבי החצילים ,כל ביס תענוג ,מתכון מבית אמא ומה שמייחד

את המתכון זה תבלין האגוז מוסקט שנותן לחצילים טעם וניחוח נהדרים ...

גלילות חצילים במילוי בשר

2 חצילים בנוניים

500 ג``ר בשר טחון

1 בצל גדול קצוץ דק

2 שיניי שום

1 כפית מלח

1/2 כפית אגוז מוסקט

1 כפית פלפל שחור

2 כף אבקת מרק עוף

2 כפות רסק עגבניות

1 עגבניה מגורדת

מעט שמן

פורסים את החצילים לאורך לפרוסות בעובי 1/2 ס``מ עם הקליפה,מרססים שמן על החצילים קולים

בתנור עד שהחצילים מזהיבים .

במחבת מחממים את השמן ומטגנים את הבצל מוסיפים את השום מאדים מעט ,מוסיפים

את הבשר ומטגנים בערבוב עד שהבשר משנה צבע ,מתבלים ב1/2 כפית מלח ,1/2 כפית

פלפל שחור ,1/2 כפית אגוז מוסקט ,1 כף אבקת מרק מערבבים ,מורידים מהאש מקררים מעט ,

רוטב:

בקערה מערבבים את רסק העגבניות העגבניה ,ושאר התבלינים ,מוסיפים 2כוסות מים רותחים מערבבים

היטב .

הרכבת המנה :

לוקחים את החצילים שיתקררו ממלאים כל חציל בכף גדושה מתערובת הבשר ומגלגלים ,

מניחים אחד ליד השני בתבנית ,יוצקים את הרוטב ,מכסים בנייר כסף ,אופים בתנור מחומם

180 מעלות שעה ,מסירים את הנייר אופים עוד 10 דקות .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת