00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

באלגן במטבח

פלפלים ממולאים עם פתיתים אפויים ברוטב עגבניות.-גירסאת הפרווה.

 

מתכון לפלפלים ממולאים עם פתיתים אפויים. עגולים או בצורת אורז. עם פיטרוזליה ועגבניות. מבושל ברוטב עגבניות. מאוד טעים -גירסאת הפרווה.

החומרים ל-12 פלפלים קטנים;

12 פלפלים אדומים  קטנים. שטופים ומנוקים מגרעינים.

למילוי;

1 כוס פטרוזיליה קצוצה.

3/4 שקית פתיתי אפויים. (לא לבשל לפני)

2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות.

2 כפות שמן.

מלח ופלפל לפי הטעם.

---------------------------------------------

לערבב את כל חומרי המילוי ביחד.

 

לרוטב;

3 כפות גדושות רסק עגבניות.

1 ליטר מים. (אפשר קצת יותר תלוי בגודל הסיר).

3 כפות שמן.

מלח ופלפל לפי הטעם.

--------------------------------------------------------------

לשים בסיר שטוח את כל חומרי הרוטב ולערבב.

את הפלפלים למלא במילוי הפתיתים. להניח בתוך הסיר עם הרוטב. ולצקת לתוך כל פלפל מן הרוטב (כדי שהפתיתים יקבלו נוזלים ויתבשלו).

להניח על האש ולבשל בסיר מכוסה על אש קטנה בינונית כ-30 דקות.

 

מילוי הפתיתים  עם העגבניות והפטרוזליה.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית Facebook Like
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל באלגן במטבח אלא אם צויין אחרת