00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

מעורב ירושלמי למוצ״ש

לכל שבת יש מוצ״ש....

בכל מוצ״ש אני מנפק את משפחתי היקרה  בארוחת ערב והשבת מעורב ירושלמי

אז קבלו מתכון מנצח מהיר וטעים

עבור 6 סועדים

החומרים

250 גר׳ טחול עוף

250 גר׳ לבבות עוף נקיים וחצויים

250 גר׳ חזה עוף-חתוך לקוביות קטנות

250 גר׳ שווררמה (הודו נקבה)-חתוך לקוביות קטנות

1 בצל לבן גדול-חתוך לרצועות דקות

חופן פטרוזליה 

מלח פלפל

כפית כורכום

כפית כמון

3 כפות שמן זית 

אופן ההכנה

יש לערבב בקערה את הבשרים,הבצל והפטרוזליה 

להוסיף את התבלינים והשמן לערבב היטב ולהניח במקרר לחצי שעה למיזוג טעמים.

בזמן זה נכין מבחר סלטים טעימים כגון:טחינה,סלט עגבניות,סלט פלפלים וכל שעולה על רוחכם.

ניתן להגיש גם לצד צ׳יפס תפוח:פרוסות צפו״א דקות בבלילה עשויה מ:

החומרים להכנת הבלילה 

1.5 כוסות קמח

 

2 ביצים

 

1 שקית אבקת אפייה

 

מלח פלפל לבן

 

כפית פפריקה מתוקה (לקבלת צבע שזוף)

 

1 כוס סודה

אופן ההכנה 

 

בקערה נערבב את כל החומרים היבשים והתבלינים,נטרוף היטב את הביצים ונוסיף ובהדרגה נוסיף את הסודה .

 

בכדי לוודא את רמת הסמיכות ניתן לתבול את התפו"א בבלילה ולראות כי הוא נעטף יפה .

 

חשוב לזכור

 

את הסודה יש להוסיף בהדרגה אחרת הבלילה תהיה דלילה.

 

נחמם שמן נתבול כל תפו"א בנפרד ונטגן .

 

בסופו של דבר נקבל סופלה צ`יפס .

להכנת המעורב 

נחמם מחבת(טפלון) רחבה לדרגת חום גבוהה (ללא שומן) 

ובכל פעם נקפיץ במחבת כמות שלא תעלה על 250 גר׳ לערך

כמות זו תבשל באופן אחיד את כל הבשרים ותתקבל מעטפת קריספית .

 חשוב לחמם את המחבת בין ההקפצות .

עד כאן אשמח לראותכם נותנים like בדף שלי 

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת