33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

ממתקי קוקוס מעוטרים בשוקולד

ממתקי קוקוס מעוטרים בשוקולד

ממש מזמן ראיתי את הקינוח המדליק והפשוט הזה 

ואחרי שראיתי את הפוסט המדליק של ורד השבוע, החלטתי איכשהו לשלב בין השניים. 

4 כוסות שבבי קוקוס באיכות מצוינת 

1 כף דבש

לציפוי : 50 גרם שוקולד מריר 85% לפחות + 1 כף שמן קוקוס מומסים במיקרו (עדכון : בפעם השלישית שהכנתי לקחתי כף מסת קקאו, כף חמאת קקאו, המסתי במיקרו והוספתי 1/2-1 כפות של סירופ מייפל אמיתי). 

מתחילים בהכנת חמאת קוקוס (לי לקח כ-8 דקות במג`ימיקס) . 

מכניסים את כל כוסות הקוקוס לתוך מעבד מזון, ומתחילים להפעיל במהירות קבועה, כשמדי פעם עוצרים להוריד מהדפנות למעלה כלפי מטה עם מרית סיליקון. 

החמאה מוכנה כשהכל נהיה נוזלי. מוסיפים את כף הדבש ומערבלים שוב (זה נהיה פחות נוזלי וזה בסדר!).

לוקחים תבנית פרלינים ובעזרת כף וכפית ממלאים כל אחד מהם במילוי הקוקוס. מכניסים לשעתיים לפחות למקרר/מקפיא.

ממיסים חצי חבילת שוקולד מריר איכותי עם כף שמן קוקוס במיקרו (כ- 2 דקות כשכל 40 שניות בערך עוצרים לערבב קצת). אחרי שנמס, מוציאים את הפרלינים מהמקרר, מחלצים, מניחים על מגש וטובלים או יוצרים צורות על הקוקוסים הקטנים. 

מחזירים למקרר ומתענגים כשרוצים:)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת