00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

קציצות עדשים אדומות סאן

מה מכינים:

1 כוס עדשים אדומות  (200 מ"ל)

חצי כפית מלח בישול

 

לתערובת:

1  בצל       ( בערך 140 גרם)

1 גזר   (בערך 100 גרם)

חצי כפית שום גבישי / 3 שיני שום כתושות

כפית מלח שולחן

רבע כפית פלפל שחור

רבע כפית כמון

כפית אבקת מרק עוף או 

                         [ חצי כפית כוסברה יבשה

                           שמינית כורכום

                           רבע כפית  אבקת בצל ( לא חובה)

                            ועוד חצי כפית שום גבישי ]

2 ביצים

חצי כוס קמח

 

 

אופן ההכנה: 

1) יש להשרות את העדשים כשעתיים לפחות , לשטוף ולהחליף מים מידי פעם.

2) מגרדים את הבצל במגרדת גסה וסוחטים היטב

3) מגרדים את הגזר במגרדת דקה

4) מבשלים את העדשים בכ-3 כוסות מים וחצי כפית מלח בישול כ-20 דקות.

5) מסננים את העדשים היטב ומצננים מעט

6) מערבבים את כל החומרים

7) מכסים בניילון נמצד ומכניסים למשך שעה במקרר

8) יוצרים קציצות שטוחות  ומטגנים עד להזהבה.

 

 

בתאבון......................

 

לגיוון, ניתן לצפות את הקציצות בפרורי לחם לפני הטיגון,
הכי טוב יוצא עם פרורית זהב ( אני משתמש בשל חברת יונה).

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת