33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

קראמבל תפוחים בלי גלוטן

קראמבל תפוחים בלי גלוטן

לאחרונה אני מרגישה קצת מוצפת. 

היינו בקמפינג, יש עינינים עם השיפוץ של הבית שצריך כבר להתקדם איתם, עינינים עם הילדות שלי וחברים, ועוד כל מיני דברים. 

רק היום ממש הרגשתי שאני יכולה לחזור לכתוב קצת בבלוג.. אז הנה הממצאים

אין כמו עוגת תפוחים כשמתחיל להתקרר בחוץ. 

לפני כמה ימים ראיתי את זה וממש התחשק לי לנסות.

 

מילוי :

4 תפוחים חתוכים לקוביות

1 כפית וניל

מיץ מ-1/2 תפוז

1/2 כפית קינמון

1 כף דבש

קראמבל

1 כוס אגוזי פקאן

6 תמרים מגולענים

3/4 כוס קמח קוקוס

1/2 כוס פתיתי קוקוס

8 כפות שמן קוקוס

מערבבים במעבד מזון את כל החלקים של הקראמבל. מניחים בצד. 

חותכים את התפוחים ומניחים בקערה גדולה. מערבבים יחד את הדבש, מיץ תפוזים, קינמון, וניל, ומצפים את התפוחים. 

לערבב היטב (אפשר בידיים) שהכל יצופה טוב. 

מניחים את כל התפוחים בתבנית ריבועית, ומפזרים מלמעלה את הקראמבל הפירורי. 

אופים בחום 160 מעלות למשך 30 דקות עד השחמה. 

יוצא טעים ביותר! ממש חגיגה בפה במיוחד כשקרר בחוץ ומתנחמים בתפוחים חמימים.

אפשר ליד יוגורט טוב, אני אוהבת לנשנש את זה סתם כך בכפית. 

שבת שלום לכולנו !

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת