66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

רולדות סביח

רולדות סביח

בס"ד

מתכון מהיר וקל לארוחת בוקר או ערב טעימה.

הסביח האגדי מקבל טוויסט קטן ומתעטף לו בבצק עלים במקום הפיתה המסורתית.

מקווה שתהנו, לערכים תזונתים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4114

 

המצרכים ל- 8 יח':

 

1/2 חבילה בצק עלים (500 גרם)

1 חציל בינוני

4 ביצים קשות

קטשופ לפי הטעם

רוטב אלף האיי'ם לפי הטעם

ביצה טרופה

שומשום - לבחירה

שמן לטיגון החציל

 

אופן ההכנה:

- פורסים את החציל ומטגנים אותו, מוציאים לניי'ר סופג.

- מבשלים את הביצים ומחלקים כל ביצה ל- 4.

- פותחים את הבצק עלים ומחלקים אותו ל- 4 חלקים.

- על כל חלק מורחים קטשופ ומעליו רוטב אלף האיי'ם.

- להניח מעל פרוסות חציל ו-4 פרוסות ביצה.

- לגלגל לרולדה ולהניח בתבנית מכוסה בניי'ר אפיה.

- להמשיך כך עם 3 הרולדות הנוספות.

- להבריש בביצה טרופה (ניתן לזרות שומשום).

- להכניס לאפיה בחום של 200 מעלות למשך 15-20 דקות עד שהמאפה משחים.

- לחלק כל רולדה ל- 2 ולהגיש עם סלט ירקות.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת