00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

שעועית ירוקה עם סויה ושומשום

המצרכים :

שקית 800 ג' - שעועית שלמה (סנפרוסט)

שום כתוש 6 שיניים

שמן זית 3 כפות

פלפל שחור - לפי הטעם

מלח - לפי הטעם

רוטב סויה - 4 כפות סויה

שומשום 2 כפות

1 כף סוכר לבן  סוכר חום במקום

 

צריך : ווק להקפצה

 

אופן ההכנה:

          שולקת את השעועית במים רותחים כ- 10 דקות , מוציאה למסננת שוטפת במים קרים .

                כשמססנים אפשר להכין קערת מים קרים עם קוביות קרח ולהניח את השעועית לכמה דקות במים הקרים

            השעועית תשאר ירוקה.

         בווק מניחים את השמן זית מחממים מעט ומוספים את השום הכתוש לדקתיים ומערבבים, מוסיפים מעט מלח ופלפל שחור ומערבבים.

         מוספים את השעועית המסוננת , מוסיפים את הסוייה ומבשלים כשבע דקות ומוספים את הסוכר ומערבבים. 

          קולים מעט את השומשום ללא שמן כדקה ומוספים לשעועית. 

 בתאבון

 ניתן להוסיף למתכון שקדים קלויים  או אגוזי מלך ....

 

 

ערך קלורי למנה :    http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4308 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת