00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

צלי בקר קוביות סאן (עם תפוחי אדמה)

 

 

מה מכינים:

1 קילו   בשר לצלי חתוך לקוביות,

(אפשר להשתמש באנטריב, צלעות, כתף, פילה מדומה, מה שאוהבים)

חצי כפית פלפל שחור גרוס

חצי כוס קמח לבן

3 כפות שמן לטיגון הבשר

+ עוד 2 כפות שמן בהמשך

 

 

2 בצלים חתוכים לקוביות
3 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות קצרות
4 שיני שום חצויות
4 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים 
שורש פטרוזיליה או סלרי

קופסאת עגבניות מרוסקות או 6 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
חצי כוס יין אדום איכותי

2 כוסות מים
 

 

תערובת התבלינים:
1 כף סוכר
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית פפריקה חריפה/צ'ילי גרוס

כפית מלח

 כפית אבקת שום

חצי כפית גרגרי כוסברה טחונים

רבע כפית כורכום

חצי כפית אבקת בצל ( לא חובה)
 

אופן ההכנה:

1) מעבירים את הבשר לכלי מפזרים פלפל שחור ( עדיף גרוס טרי) ומערבבים היטב, מהדקים את הפלפל השחור לבשר

2) מכינים צלחת עמוקה עם קמח, בנתיים מחממים בסיר את השמן

3) מקמחים את הנתחים ומטגנים בשמן עד להשחמה, בכמה נגלות.

4) מוציאים את כל נתחי הבשר מהסיר

5) מוסיפים עוד מעט שמן ( כף עד 2 כפות לפי כמה שנשאר מטיגון הבשר )

6)מטגנים את הבצל עד להזהבה

7) מוסיפים את הפלפלים מטגנים תוך ערבוב כמה דקות

8) מוסיפים את השורש, העגבניות, היין והשום פלוס 2 כוסות מים.

9) מגרדים היטב מתחתית הסיר את השומנים שניתפסו בכדי שיתערבבו ברוטב.

10) מוסיפים את תערובת התבלינים, מערבבים ומחזירים את נתחי הבשר לסיר.

11) מביאים לרתיחה, מנמיכים מכסים ומבשלים כשעה וחצי,

12) מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר מכסים שוב ומבשלים עוד שעה , שעה וחצי עד שהבשר רך.

 

בתאבון..............

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת