88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

עוגיות תמרים מקמח מלא מתכון של רבקה אלג'ם

27/12/2013
עוגיות תמרים  מקמח מלא  מתכון של  רבקה אלג'ם

מצרכים

1 מחמאה רכה

1/2 כוס שמן

3/4 כוס מים

1/2 כוס סוכר

1 אבקת אפייה

1 סוכר וניל

 1/2 ק"ג קמח+כוס

 

הפעם הכנתי אותם מקמח מלא 

ובמקום 3/4 כוס מים הוספתי כוס ורבע מים

במקום מחמאה הכנתי בחמאה

לשים את כל החומרים במעבד מזון עם סכין הפלסטיק לערבב עד לקבלת מרקם אחיד

מחלקים את הבצק ל8 חלקים

מרדדים מורחים כף וחצי ממרח תמרים, מגלגלים 

 מניחים על נייר אפייה בתוך תבנית, חותכים כל רולדה ל11 חלקים,

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות.

בין ל15 עד 20 דקות

מוציאים מהתנור ומפזרים אבקת סוכר מעורבבת בקינמון.

נשמרים זמן רב בקופסה סגורה,

זהירות מממכר

אחסנתי בקופסאות והבאתי אותם מתנה למשפחה באיטליה

אהבו מאוד .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת