00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

עוף עם תפוחי אדמה בתנור עם פפריקה גרוסה

מתכון מוצלח לתפוחי אדמה עם עוף , ההכנה קלה ופשוטה וטעם משגע..

מתאים לאירוח , כארוחה מלאה לצהרים וכמנה חגיגית לחגים..

 

 

 

המצרכים:

12 יחידות עוף  - כרע + שוק

7 תפוחי אדמה בנוניים חתוכים לקוביות

2 כפות קטשופ

2 כפות פפריקה גרוסה

2 כפות שמן

2 כפות חרדל דזידון גרגירים

1 כף סויה

2 כפות סילאן

2 כפיות אבקת מרק

1/2 כוס מים רותחים  -( 1/2 כוס גודל חד פעמי לשתיה קרה)

 

אופן ההכנה בקערה גדולה:

 להניח את העוף בתוך הקערה.

 להוסיף את תפוחי האדמה החתוכים.

 להוסיף את הקטשופ, הפפריקה, שמן, חרדל, סויה, סילאן ואבקת מרק ולערבב היטב בעזרת הידים.

 לערבב היטב את תפוחי האדמה עם התיבול , להוסיף מים לאחר הסידור בתבנית , באמצע ובצדדים.

 בתנור 180 מעלות - ללא נייר כסף - שעה וחצי.. עד לריכוך .

 

ערך קלורי למנה : http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4232

 

תמונות שלבי ההכנה:

הכנת כל המרכיבים בקערה אחת

העוף והתפוחי האדמה בתבנית

העוף מוכן

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת