33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

עוגיות גזר ואגוזים מיובשות ללא גלוטן

עוגיות גזר  ואגוזים מיובשות ללא גלוטן

ראיתי את המתכון הזה ונורא מצא חן בעיני. 

יש לי מייבש מזון אז החלטתי לנסות. 

6 גזרים קצוצים דק דק (במעבד מזון או פומפיה דקה)

2 כוסות אגוזים(פקאן/מקדמיה/מלך)

12 תמרים מגולענים

1/2 כוס קוקוס טחון

1/2 כוס צימוקים

1/4 כוס מים

1.5 כפיות קינמון טחון

קורט מלח

קורט ציפורן

במעבד מזון לטחון את האגוזים. להוסיף את התמרים פנימה. להוסיף את הגזרים הקצוצים ולערבל בכמה פולסים לערבוב טוב. להוסיף קוקוס תבלינים ומים, לשפוך הכל לקערה ולהוסיף את הצימוקים עם כף. 

ליצור תלוליות קטנות על המגש של מעבד המזון, להתחיל לייבש על חום של 54 מעלות למשך שעתיים, ולהמשיך לייבש עוד 10 שעות על חום של 45 מעלות. 

אם אין מייבש מזון, אפשר לאפות אותן על חום נמוך בתנור, עם דלת קצת פתוחה למשך כמה שעות (בערך 10) עד שנהיות פריכות מבחוץ.

   

 

אגב, ניסיתי היום להכין את השמנת המתוקה הביתית שלנו עם חלב קוקוס במקום חלב פרה.

יצא מדהים ! בחלב קוקוס יש 18% שומן שמתמזגים בצורה נהדרת עם החמאה. ההקצפה ממש פשוטה וכל ההכנה הרבה יותר קלה. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת