88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

קינוח - וופל בלגי עם דובדבנים וקצפת

13/05/2013

קינוח קל להכנה וטעים מאוד, ממליצה מאוד

המתכון הועלה במסגרת פרוייקט המתכונים לשבועות בשיתוף אונלייף

מצרכים:

1.     1 חבילה וופל בלגי

2.     1 צנצנת דובדבנים חמוצים ללא חרצנים

3.     1/4 כוס סוכר (אפשר לוותר למי שאוהב טעם חמצמץ)

4.     500 גרם שמנת מתוקה

5.     אם רוצים פרווה, אפשר להשתמש בשמנת צמחית להקצפה

הכנת הדובדבנים והקצפת:

  1. לסנן את הדובדבנים מהמים - לא לשפוך את המים
  2. להכניס לסיר קטן את הדובדבנים, עם 1/4 כוס סוכר לבשל
  3. למים שסיננו להוסיף 2 כפות קורנפלור ולערבב בעדינות
  4. להוסיף לסיר, לערבב ולבשל ביחד 2-3 דקות עד שהדובדבנים מסמיכים, לכבות ולקרר
  5. להקציץ את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה

הכנת הקינוח:

1.     לסדר בתבנית מתאימה את כל הוופלים שבחבילה

2.     לשפוך מעל את הדובדבנים

3.     לשטח את הקצפת מעל הדובדבנים ולערבב מעט

4.     להכניס למקרר לכמה שעות לייצוב

חג טעים ושמח

 

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת