77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

כבש בתנור

כבש בתנור

אחד המאכלים האופיינים לבולגרים בפסח ,

אימי ז"ל היתה מכינה כבש בפסח ובראש השנה

השנה הזמנתי שוק של כבש צעיר,במשקל 5 .ק"ג, 2 ק"ג חתכתי לקוביות

2 ק"ג לפרוסות ,1 ק"ג למרק ,

חומרים

2 ק"ג בשר כבש ירך חתוך לקוביות או פרוסות ,.

את הפרוסות לחתוך בעובי 2 אצבעות

פפריקה מתוקה

רוטב סויה

3 בצלים

3 גזרים

3 גבעולי סלרי

מים לבישול

 

תפוחי אדמה

אופן ההכנה

מכינה בסיר לחץ

לסגור את הבשר בשתי כפיות שמן

להוסיף את הירקות  ומים עד לכסוי 

לבשל 20 דקות מרגע שהשסתום עולה

לצנן. ולאחסן במקרר.(להפריד בין הבשר והרוטב )לאחר יום אפשר להסיר בקלות עודפי שומן

למחרת.למרוח את הפרוסות בפפריקה וברוטב סויה

להוסיף מעל הבשר תפוחי אדמה  ליצוק עליהם את הרוטב. לכסות את התבנית.

לאפות שעה ב150 מעלות

להוריד את המכסה ולאפות עוד חצי שעה.

הבשר היה רך ועסיסי.ללא ריח של כבש.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת