55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

תפוחי אדמה בטעם של מדורת לג` בעומר

27/04/2013

אני לא יודעת מאיפה הרעיון ואני לא מתיימרת לטעון שהוא מקורי שלי, אבל דבר אחד בטוח: כשתוציאו את

תפא"ד מהתנור או מהטוסטר אובן, תרגישו את טעמה של המדורה.

אז כל מה שצריך הוא:

תפוחי אדמה 

4-5 כפות מלח גס

למילוי:

חמאה

גבינה צהובה מגוררת

שמנת לבישול

מלח

פלפל גרוס

פרוסות זיתים/ פרוסות פטריות/תירס ועוד

אופן ההכנה:

שוטפים ומקרצפים את תפא"ד, מניחים בתבנית ובצידי התבנית שמים מלח גס - כף מלח בכל פינה בתבנית.

מכניסים לתנור או לטוסטר אובן לכשעה, עד שהתפא"ד מתרכך. 

מוציאים מהתנור, חוצים לשניים בעודו חם ומרסקים את תוכנו בתוך הקליפה

ניתן להזליף שמן זית, מלח ופלפל או להוסיף חמאה, שמנת לבישול, או רוטב שמנת מוכן, פירורי גבינה

צהובה (שנמסים מחומו של התפא"ד) או סתם לאכול אותו כמו שהוא,

 

בתיאבון


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת