00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

יוצרת קסמים בניירות ובבדים

עוגת תותים עם קצפת

התחלתי להכין מרק,

כן,מרק ובמרק המדובר יש להסמיך עם שלוש כפות קמח מעורבב במים, אבל עכשיו פסח....... מה עושים?

המרתי את הקמח בקמח תפו"וא,

אבל אז אני נשארתי עם שקית שלמה של קמח תפוו"א פתוחה ועוד מעט פסח נגמר,

הסתכלתי על השקית ועל השקית היה מתכון לעוגה, אמרתי- ננסה, הכי הרבה לא יצליח;)

הכנתי על פי ההוראות ואכן יצאה לי עוגה שנראיית לא רע בכלל אבל נראתה לי קצת סתמית,

שידרגתי והוספתי לה קצפת ומעל תותים

וכך היא נראית:

לא יודעת לגבי הטעם כי זו פעם ראשונה שאני מכינה את המתכון הזה כך שלא יכולה להמליץ עדיין,

כרגע היא במקרר עוד כמה שעות נעשה לה בדיקה ואז אוכל לומר אם היא טעימה כמו שהיא נראית:P

 

קיבלתי תגובה שהאירה את תשומת ליבי ואכן לקחת לתשומת ליבי והנה צירפתי תמונה של העוגה פרוסה והיא גם אחרי טעימה 

מבני המשפחה:Pאני שמחה לומר שהיא יצאה יפה למראה כשהיא חתוכה, היא נפרסת יפה והטעם לא רע בכלל:Pאפשר לומר

שהיא טעימה יחסית לעוגות פסח.

מה שכן הייתי משדרגת ומוסיפה נוזלים- או בתוך העיסה או שופכת מעל העוגה כשהיא מוכנה כי יצאה קצת קצת יבשה.

מה אתן אומרות?

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל סתיו love אלא אם צויין אחרת