00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

לפת כבושה

 

 

 

הלפת והסלק כבר בשווקים קבלו לפת כבושה.

" מח`ללה"- לפת כבושה-בסגנון עיראקי.

חומרים:

לפת פרוסה בערך כחצי ס"מ או מעט יותר (חשוב לא לפרוס  דק.)

 סלק  פרוס וקלוף אני שמה  סלק אחד על כול 2 לפתות.
מי מלח (על כול כוס מים לשים ככפית מלח או לפי הטעם)

לעיתים אני מוסיפה 1 פלפל אדום חריף

 הכנה:

מסדרים  בצפיפות בצנצנת  שכבה של סלק ולפת
מוסיפים את מי המלח סוגרים ומניחים בשמש או במקום מואר . לאחר כמה ימים אפילו פחות משבוע זה מוכן ,חשוב שהלפת והסלק יהיו טריים .לאחר שזה מוכן לאחסן במקרר.

אני משתמשת בלפת וסלק קטנים,הם יותר טריים וללא סיבים.

כרוצים לאכול לא משתמשים בידיים,אלא בכף מלקחיים או מזלג.

בהצלחה למכינים.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת