00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

מסיבת סיום יומהולדת ומתנה מדהימה משרית פליין

מה אני אגיד לכם חברים, שלכל דבר יש סוף? שלכל שבת יש מוצאי שבת? או שסתם אזכיר לכם שלכל דבר יש גם התחלה וגם סוף?! הרי את זה אתם כבר יודעים!!! אז רק אציין בפניכם כי מסיבת יום ההולדת שנתיים לבלוג הסתיימה  כל האורחים שבו לביתם אבל אני נשארתי עם שולחן מלא בכל טוב מטעמים, וגם הלב שלי התמלא בחום ואהבה מכל הפרגון שקיבל ומכמות החברים הנפלאים שהגיעו למסיבה. וזה כמובן כולל אתכם קוראים יקרים שלי, שבאתם וכיבדתם גם אותי וגם את האורחים שלי. ועכשיו ביחד עם כל האנרגיות הנפלאות שקיבלתי מכולם אני ממשיכה בכוחות מחודשים ומקווה לעוד שנה נפלאה של מתכונים, המלצות, טיפים ואירוח חברים נוספים מידי פעם בפעם..

אבל רגע לפני שאני ממשיכה הלאה.... אני מאוד גאה להציג בפניכם את האורחת הראשונה והאחרונה שלי, שחיכתה, ליוותה ותמכה בי לאורך כל המסיבה, הלא היא חברתי האהובה שרית פליין - כותבת אתכם בישבילכם ותראו איזה מתנה מקסימה שהיא הביאה עמה!

שרית ליקטה תמונות מהבלוג ובאהבה רבה ובכישרון ע - נ - ק  הכינה לי את הסרטון המקסים הזה....



נכון יפה? אני התרגשתי עד דמעות   ... אם גם אתם רוצים סרטון משלכם  או נאום אישי ומרגש / או מצחיק / או כל ברכה אחרת שעולה על דעתכם -בקיצור כל מה שקשור במילים שרית היא הכתובת הנכונה!!

ואתם מוזמנים לפנות אליה בכל בקשה. (אל שתכחו גם לפרגן לה בדף ה פייס בוק ובבלוג)  ותאמינו לי היא כבר תדאג לעטוף אתכם במילים המתאימות.  וכהמלצה אישית ממני, הרשמו כמנויים לבלוג שלה ותהנו כל הזמן מפוסטים טובים ומרגשים


ולסיום סיום ..... כדי להוכיח לשרית כמה שהיא מתוקה  הנה העוגה שאני הבאתי לה, ולמשפחתה המקסימה  

 

 

 

את המתכון לעוגת הגבינה המושחתת הזו תוכלו למצוא כאן בבלוג. היא מופיעה כעוגת גבינה בציפוי גנאש  רק שהפעם במקום גנאש שמתי למעלה קונפיטורת דובדבנים נפלאה וקישטתי בקרם שמנת מתוקה.

 

תאמינו לי יאמי... אמיתי 

 

 

 תודה רבה מכל ה-  לכל האורחים הנפלאים שבאו לבקר אותי !!

ולכם חברים יקרים שלי תודה ענקית שאתם איתי 

שיהיה לכולם בתאבון ולהתראות במתכון הבא!!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת