33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

ליאתה

מלבי שמנת וניל מדגסקר

כבר סיפרתי לכן/ם שאת אמא שלי אפשר להכתיר כמלכת הסחלב והמלבי  אמא שלי מכינה אותם כל כך טעים 

תקופת החגים באיטליה הביאה איתה הכנות של מטעמים שונים  

החלטתי להכין בכוסות אישיות קינוחים שונים, אחד מהם היה מלבי שמנת וניל מדגסקר.

את הוניל המשובח ביותר ממדגסקר בייבוא אישי קיבלתי מחברתי ע` 


מצרכים ל-12 מנות אישיות של מלבי שמנת וניל מדגסקר:

2 כוסות חלב 

2 כוסות שמנת מתוקה

4 כפות גדושות של קורנפלור

4 כפות סוכר 

גרגירים מחצי מקל וניל חצוי לאורכו (חוצים ומוציאים את הגרגירים באמצעות סכין חדה), אני השתמשתי במקל וניל ממדגסקר, משובח! 

 

אופן ההכנה:

להניח בסיר את החלב והשמנת המתוקה, להוסיף את הקורנפלור ולערבב עד שאין גושים, להוסיף את הסוכר וגרגירי הוניל.

לשים מעל אש קטנה ולהביא לרתיחה תוך כדי ערבוב תמידי.

למזוג לכוסיות ההגשה וכשהמלבי מגיע לטמפרטורת החדר להכניס למקרר עד להגשה.

את המלבי מגישים קר 

 

מצרכים להכנת הסירופ (מתקבלות שתי צנצנות יפות של סירופ):

3 כוסות סוכר

5 כוסות מים

מיץ סחוט טרי מחצי לימון קטן

2 מ"ל מי ורדים / מי פריחת הדרים 

מעט מאוד צבע מאכל ג`ל אדום

 

אופן ההכנה:

לשים בסיר את הסוכר, להוסיף 4 כוסות מים ואת החמישית בהדרגה ובמידת הצורך.

להוסיף את מיץ הלימון, מ"ל מי ורדים / מי פריחת הדרים ולהביא לרתיחה.

להוסיף מעט מאוד צבע מאכל ג`ל אדום ולתת לסירופ להתקרר לחלוטין לפני שמגישים מעל המלבי.

 

 אפשר להגיש עם אגוזים / בוטנים / פיסטוקים / קוקוס / שקדים טחונים.

 

 בתמונה למטה אפשר לראות מנות אישיות של מלבי שמנת וניל מדגסקר, מנות אישיות של פרלינה ועוגיות שקדים אדמדמות.

 


 

לבריאות ובתיאבון!  חג שמח! 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תותי-בת אלא אם צויין אחרת