44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

ברבוניה בשמנת ויין לבן

ברבוניה בשמנת ויין לבן

ברבוניה בשמנת ויין לבן

חומרים:

מחבת רחב

לחצי ק"ג פילטים ברבוניות

4 כפות חמאה +2 כפות שמן
1/4 כוס יין לבן
קמצוץ מלח
מיץ מלימון קטן
קרם פרש או שמנת מתוקה
עלים ירוקים כרצונכם לקישוט

 
אופן ההכנה:

לפלט את הברבוניות, לחרוץ בפילטים 2 חריצים עדינים אלכסוניים לשים במחבת את החמאה + השמן, כאשר החמאה נמסה קלות, להכניס את הפילטים ל- חצי דקה בכל צד ולא יותר. חשוב מאוד. הפילטים עדינים דקים ושבירים מאוד.

כל שנייה קובעת אם ישרפו או יתייבשו.

להוסיף כ –1/4 כוס יין לבן ופלמבה קצר מאוד.  לעזור ללהבה לכבות במהירות ולהשאיר דקה מכל צד. אז, להוסיף קורט מלח ומיץ מחצי לימון קטן לציר במחבת ולהשאיר לשניונת.

להוציא את הברברניות לצלחת חמה ולשפוך לציר שנשאר במחבת שמנת מתוקה או קרם פרש בטמפרטורת החדר.

להסמיך את הציר לפי הצורך.  כאשר הרוטב סמיך דיו לשפר טעם עם מלח ולימון.   

להכניס שוב הפילטים לרגע מכל צד.

להגיש עם תפוחי אדמה קטנים אפויים או אחר

בתאבון 

אם אהבתם רשומה זו לחצו על אהבתי, תודה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת