00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

רטטוי ועוד הרבה יותר

צ`ילי קון קרנה

יש כמה וכמה מתכונים שלמדתי מחמתי ב8.5 שנים שאני נשואה לחצי עיראקי ואחד מהם הוא צ'ילי קון קרנה, הוא פשוט וקל ובעלי ומשפחתו מתים על זה. אני

אישית לא מתה על שעועית לבנה אז מעדיפה מתכונים אחרים שלמדתי.

השבוע בעלי אמר לאמא שלו שבא לו צ'ילי ואני ביקשתי שתכין לי אינגרי אז היא ישר שאלה - את בהריון? כי אם כן אני מכינה עכשו. אז זהו שלא, אבל עדיין בא לי.

את הכנת הצ'ילי הפשוט חסכתי ממנה והכנתי לאישי שלי אני.

צ'ילי קון קרנה

בצל גדול קצוץ

4 שיני שום קצוצות

2 פלפלים ירוקים/אדומים חתוכים לקוביות

500 ג'ר בשק בקר טחון טרי

1 כפית פפריקה אדומה

1 כפית כמון

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית אורגנו

1 עלה דפנה

קופסה קטנה של רסק עגבניות

קופסת שימורים של שעועית לבנה ברוטב עגבניות

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. לטגן בצל, להוסיף שום ולערבב. להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי מעיכה עם מזלג כדי שלא ישארו גושים.

2. להוסיף את קוביות הפלפלים ולערבב.לכסות ולהניח להתבשל יחד כ5 דקות.

3. להוסיף את הרסק ולערבב יחד כ3 דקות (על מנת שבטיגון תצא החמיצות מהרסק).

4. להוסיף את התבלינים והשעועית. לבחוש, להוסיף כחצי כוס מים לכסות ולבשל על אש קטנה כחצי שעה.

5. כדאי לבדוק מידי פעם שהרוטב מסמיך ואם יש צורך להוסיף עוד מעט מים כדי שלא ייתפס.

להגיש על אורז לבן חם וטרי! בתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל michalyaniv אלא אם צויין אחרת