44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

סלמון מטוגן בפרורי לחם מתובלים

24/06/2012
סלמון מטוגן בפרורי לחם מתובלים


סלמון מטוגן בפרורי לחם מתובלים

החומרים:
מחבת עבה
קערית בינונית
צלחת שטוחה
מגבות נייר
1/2 ק"ג פילה סלמון מחולק לפרוסות של 4 ס"מ
מעט מיץ לימון
פרורי לחם מתובלים
שמן לטיגון
כף רוטב סויה להשריה
מעט פלפל גרוס
מעט מלח אם צריך

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים את רוטב הסויה, כף שמן,ומיץ לימון בכמות - כרצונכם.
משרים את פרוסת הסלמון ברוטב לשעה עד שעתיים.
מניחים על צלחת מכוסה בפלסטיק נצמד את פרוסות הסלמון.


בצלחת מניחים מעט פרורי לחם מתובלים בבוטנים,אגוזים,ועוד כלבבכם.
עוטפים את פרוסות הסלמון בפרורים מכל הצדדים.
מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הסלמון מכל הצדדים עד להזהבה.


מגישים חם או קר כרצונכם.
בתאבון.

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי


המטבח של מאיר השמן
ל
א בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת