66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגיות תמרים פריכות

בס"ד

בצק פריך ממולא במלית של תמרים וקוקוס מה יכול להיות יותר נפלא מזה לליווי של כוס קפה או תה.

את המילוי ניתן לשנות לפי טעמי הבית. כמובן שאת הילדים פינקתי במילוי של שוקולד ופירגנתי לנו המבוגרים במילוי של ריבה וקוקוס.

מקווה שתהנו מהן כמונו

לערכים תזונתים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2621


המצרכים:

4 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה

1/2 כוס סוכר

200 גרם מחמאה (או חמאה אם רוצים חלבי)

1/2 כוס שמן


למלית:(הנה מספר אופציות)

ממרח תמרים + קוקוס

שוקולד למריחה

ריבה + קוקוס או אגוזים קצוצים

ממרח חלבה

ממרח רוזמרי


לזריה - אבקת סוכר


אופן ההכנה:

- להכניס את כל המצרכים לקערה וללוש עד לקבלת בצק חלק.

- לחלק את הבצק ל- 4 חלקים.

- לרדד כל חלק לעלה דק.

- למרוח במלית שבחרתם ולסגור תוך כדי הידוק הבצק.

- לפרוס לפרוסות בעובי 2 ס"מ ולשים בתבנית תנור מכוסה בניר אפיה.

- לאפות בחום של 180 מעלות למשך 25-30 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.

- לזרות אבקת סוכר ולהגיש.


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

23 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת