00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל בטעם של עוד - ממטבחה של יוכי

קיש פטריות בצל טעים

 

חג השבועות מתקרב ובכלל, קיש פטריות זה

מאכל מצוין לארוחת בוקר או ערב לצד סלט מרענן, עבודה

פשוטה ותוצאה נפלאה - ממליצה בכיף!

יוכי

 

קיש פטריות ובצל/יוכי (יוכי68)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

לבצק:

חצי חב' מחמאה או 100 גרם חמאה

כפית שטוחה מלח

חצי כוס חד פעמית שמן

חצי כוס חד פעמית מים

כ - 3 - 3.5 כוסות קמח

לערבב את כל המצרכים עד ליצירת בצק רך ונעים.

לשטח את הבצק על תבנית אפייה משומנת מלבנית או

עגולה בקוטר של עד 24. להשאיר מעט בצק לקישוט מעל (לא חובה)

המלית:

~~~~~~

2 בצלים גדולים קצוצים ומטוגנים קלות במעט שמן

קופסת פטריות חתוכות/חופן נכבד של פטריות טריות

3 ביצים בינוניות

כף גדושה קמח

חצי מיכל שמנת לבישול/שמנת מתוקה

מעט מלח, פלפל ואבקת מרק פרווה/ אבקת בצל/אבקת פטריות

 

לצקת את המלית מעל הבצק המשוטח, ליישר. את הבצק הנותר לחלק לרצועות

ולקשט מעל המלית ברצועות בצק...

למרוח בביצה טרופה או בשאריות המלית ולפזר שומשום לקישוט.

לאפות בתנור חם 180 מעלות עד להתייצבות.

תהנו, טעים ושווה הכנה!

יוכי

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

מהיכן מבקרים אותי?
free counters
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל יוכי68 אלא אם צויין אחרת