00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

מתכון לארטישוק ופטריות - כתוספת פשוט וקל LANIT1

 

1 חבילה של ראשי ארטישוק חתוכים לפרוסות לאורך

 2 חבילות פטריות  טריות  שלמות  או    2 קופסאות פטריות שלמות משמורים

5-7 שיניי שום כתושים או פרוסים לאורך.

אבקת מרק כף 1

פלפל שחור לפי הטעם

כורכום

וחצי כוס מים.

שמן לטיגון


אופן ההכנה:


לטגן את הפטריות השלמות להוסיף את ראשי הארטישוק הפרוסים, שום כתוש או חתוך לפרוסות לאורך
לערבב ולהוסיף אבקת מרק עוף כף בערך , כורכום חצי כפית , פלפל שחור ומים חצי כוס בערך
לבשל עם מכסה סגור בערך חצי שעה על אש נמוכה.

על הרוטב להצטמצם הרוטב הוא רוטב צהוב המתאים לתוספת כזו .


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת